ads

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5

Style6

MOTA SmartRing (inteligentný prsteň) je zariadenie, ktoré prináša notifikačné funkcie inteligentných hodiniek (smartwatch) do tak malého wearable gadget, že sa pohodlne zmestí na váš prst. Tento mesiac projekt inteligentný MOTA prsteň dosiahol investičný cieľ tj. na portály Indiegogo  sa podarilo vyzbierať dostatok finančných prostriedkov na jeho výrobu a zároveň bol oznámený termín jeho dostupnosti na Apríl 2015.

Prsteň s hladkým dizajnom od výrobcu z Kalifornie, ktorý pracuje aj na nových smartwatch a tiež na konkurencii pre Google Glass ponúka notifikácie zahŕňajúce SMS, e-maily a sociálne siete (Facebook, Twitter teraz v budúcnosti LinkedIn, Uber alebo Instagram).
 
Na zatiaľ dostupných obrázkoch vidíme, že prichádzajúca správa bude zobrazená pomocou modro-zelenej ikonky vrátane čísla, ktoré hovorí o počte zatiaľ neprečítaných správ. Ďalšou peknou funkciou má byť VIP zoznam, ktorý vám umožní špecifikovať zoznam ľudí, od ktorých sa majú notifikácie správ zobrazovať.
Okrem vizuálnej notifikácie (ikonka) bude dostupné aj zvukové a vibračné upozornenie a všetko toto je riadené tak ako sme zvyknutí pomocou mobilnej aplikácie pre OS iOS a Android.

Notifikácie prichádzajúcich hovorov, sms a informácie z aplikácií sa stanú jedným z najdôležitejších funkcií mobilných telefónov,” povedal zakladateľ firmy MOTA Kevin Faro.
„Používatelia nám stále hovoria, že musia využívať rôzne mobilné aplikácie na svojich smartfónoch a prepínať sa medzi nimi, aby mali aktuálny prehľad kto im píše. MOTA SmartRing prinesie  používateľom super rýchly a prirodzený spôsob ako zistiť a vidieť kto sa ich snaží kontaktovať a to kedykoľvek a kdekoľvek.“
„Myslíme si, že používanie smartfónu na zobrazenie notifikácií nie je ideálne a preto náš inteligentný tech prsteň by mohol byť krokom vpred.

MOTA nie je prvý smart ring, ktorý sa pokúša preraziť na trhu wearables. Taktiež produkt Ringly je už dostupný na predobjednávku a prsteň s jednoduchým názvom Ring (v predaji budúci rok) je celkom jednoduchý inteligentný prsteň, ktorého snahou je stať sa súčasťou vášho každodenného života s ovládaním pomocou gestikulácie (symbolov) hociktorého zariadenia, ktoré vlastníte. Tento prsteň vám tiež umožní uskutočniť okamžité platby a upozorní vás notifikáciami.

Ak chce byť MOTA SmartRing úspešný, možno by mali vývojári zvážiť skorší termín predaja napr. Marec, kedy by predbehli svojich potenciálnych rivalov. Spomínaná finančná kampaň ešte stále beží (do 3.Nov) a tak keď chcete byť medzi prvými majiteľmi prispejte sumou $75 a inteligentný prsteň bude váš.

[zdroj: wearable.com, autor: senand www.wearables.sk]

«
Ďalší
Novší príspevok
»
Predošlí
Staršie príspevky

1 komentárov:


Top