ads

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5

Style6

Technológia rozoznávania gest má veľmi veľký potenciál a je naozaj zaujímavá tak ako nositeľné technológie. Čo môže vzniknúť keď spojíme tieto dve technológie do jedného celku? 
Odpoveď znie - jednoduché "zariadenie" vlastne prsteň s názvom Ring, ktorý si stanovil za cieľ uľahčiť nám všetko, na čo len pomyslíme a vieme si predstaviť.

Ring je inteligentný prsteň, ktorý nosíte na prste tak ako každý obyčajný prsteň s tým rozdielom, že vám dáva silu a možnosť ovládať takmer akékoľvek zariadenie v dosahu.
Štyri hlavné, kľúčové funkcie Ring-u vám dovolia:
1. ovládať pomocou gestikulácie (gest) domáce spotrebiče,
2. písať písmená do vzduchu tak, že budú následne rozpoznané,
3. prijímať upozornenia pomocou vibrácií a LED svetiel,
4. uskutocniť platbu za vaše účty
a to všetko pomocou jedného gesta (mávnutia rukou).



Všetko spomínané potenciálne ušetrí váš čas a tiež nadobudnete pocit, že ste niekde v budúcnosti. Ring je presné inteligentné zariadenie s rozoznávaním gestikulácie s cieľom pomôcť používateľovi pri vykonávaní denných aktivít. Každé využitie má vlastné gesto, ktoré urobíte pohybom jedného prsta.  Ring je takisto výborný v detekovaní písmen aj ked ich píšete spojené za sebou. Ak budete chcieť a potrebovať, môžete si vytvoriť vaše vlastné gestá.


Kompatibilita s Google Glass ako aj s rôznymi inteligentnými hodinkami (smartwatches) naznačuje, že Ring si ľahko poradí s komunikáciou s ostatnými zariadeniami a bude naozaj pánom svojej domény.


Pri návšteve obchodov a reštaurácií bude ľahké pri platení použiť Ring. Jednoduchým nakreslením čísel platobnej karty pomocou gestikulácie a potvrdiť zaplatenie gestom "OK".

Prsteň Ring sa dobíja pomocou Micro USB kábla a mal by vystačiť na 1000 zapnutí, čo je pomerne veľa.

Aktuálne je Ring dostupný zatiaľ ako kampaň na serveri Kickstarter a podľa výsledkov vidieť, že projekt dosiahol investičnú hranicu. Vyzerá to teda, že splní všetky náležitosti, aby sa z neho
stal úspešný projekt. Ešte stále je čas prispieť vývojárom nejakou tou sumou a tým si zaistiť, že prvé kúsky inteligentného prsteňa budú doručené práve vám.

Čo poviete, nestojí to za to mať jednu z cool wearable vecičiek ako prvý?


[zdroj: pastemagazine.com]

«
Ďalší
Novší príspevok
»
Predošlí
Staršie príspevky

Žiadne komentáre:

Pridať komentár


Top