ads

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5

Style6

Nové smart hodinky Névo smartwatch sú bez pochýb už teraz rivalom Withings Activité, ktoré ukrývajú fitness monitor aktivity v tradičných hodinkách. Francúzska spoločnosť predstavila svoju novinku Wiko Watch na výstave MWC.



Smart hodinky sú výsledkom partnerstva medzi Névo a Wiko Mobile, čo sú ďalšie Francúzske spoločnosti, ktoré sa orientujú na cenovo dostupné smartfóny.

Hodinky Wiko Watch sú jednoducho a hladko vyzerajúce wearable zariadenie, ktoré ukrýva digitálne vnútro napriek štandardnému dizajnu klasických náramkových hodiniek. Na rozdiel od Withings Activité a Mondaine Helvetica No 1 Smart, neobsahujú žiadny ciferník alebo stupnicu, ktorá zabezpečí užívateľovi vždy aktuálne informácie o progrese v dosiahnutí osobného cieľa resp. o počte krokov za deň. Wiko Watch používajú systém malých LED diód ako napríklad známy fitness náramok Fitbit FLEX.
Tieto LED svetielka taktiež zablikajú v prípade upozornenia na notifikáciu zo smartfónu pri prichádzajúcich hovoroch alebo textových správach.



Detailné štatistiky o prejdených krokoch, vrátane spálených kalórií a nameranej kvality spánku si pozriete v mobilnej aplikácii dostupnej pre OS iOS a Android.
Výdrž batérie by mala byť až 6 mesiacov so zapnutým sledovaním aktivity. Monitor aktivity sa bude dať vypnúť a tak zvýšiť výdrž batérie až na 4 roky, čo je veľmi pekná hodnota. Avšak prečo by sme to robili?


Príchod Wiko Watch je očakávaný už tento Apríl a cena by mala byť 129,- €. Dostupné budú v troch farbách – červená, čierna a tyrkysová.

Tak, čo na ne hovoríte? Oslovuje vás tento jednoduchý dizajn?

[Zdroj: wareable.com, nevowatch.com,  Autor: senand www.wearables.sk]

«
Ďalší
Novší príspevok
»
Predošlí
Staršie príspevky

Žiadne komentáre:

Pridať komentár


Top