ads

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5

Style6

Na trh sa hlási ďalší vodotesný wearable náramok, ktorý však nie je variáciou populárneho Fitbitu alebo najnovších Apple Watch. Náramok s názvom Glassy Zone bol nedávno uvedený v kampani na crowdfunding-ovom portáli Indiegogo s uvádzacou cenou $99.

Glassy Zone spája v sebe monitor aktivity a spánku so zameraním na zlepšenie surfovania, chráni vás pred škodlivým UV žiarením a celkovo sa snaží zlepšiť vaše zdravie. Bol vyrobený surfermi, zaznamenáva údaje o aktivite počas celého dňa, tiež spálené kalórie, hodnotu intenzity UV žiarenia a rozličné surferské pohyby priamo vo vode. Náramok je kompatibilný s mobilnými zariadeniami s OS iOS a Android, s ktorými sa prepojí pomocou technológie Bluetooth.



Surferi budú môcť pomocou Glassy Zone sledovať špecifické surferské parametre ako koľko času surfer strávil na vlne v porovnaní s časom stráveným pádlovaním, dosiahnutú maximálnu rýchlosť počas surfovania, smer pohybu ako aj počet zjazdených vĺn. V podstate bol predurčený na to, aby pomohol surferom lepšie pochopiť ich výkon.

Náramok podporuje aj súťaživosť. Umožňí surferom porovnávať dosiahnuté úspechy vo výsledkových listinách a v súťažiach. V aplikácii si jednoducho vyhľadáte priateľa a súťaž sa môže začať. V mobilnej aplikácii si budete môcť nájsť aktuálne predpovede počasia, hlásenia o teplote, stavu mora, smere vetra, veľkosti vĺn atď. K dispozícii budú aj fotky a videá v reálnom čase, ktoré zabezpečia aktuálny prehľad o podmienkach a vašich priateľoch.



Náramok Glassy Zone nie je určený len pre surferov. Jeho cieľom je zlepšiť celkové zdravie, ktoré ide ruka v ruke so zníženým vystavením sa škodlivému UV žiareniu, ktoré spôsobuje rakovinu. Toto je nová funkcia, ktorú väčšina fitness náramkov neobsahuje. Glassy Zone vás upozorní, keď je množstvo UV žiarenia vyššie ako normálová hodnota, ktorú vaše telo môže prijať. Táto funkcia je naozaj veľmi užitočná pre všetkých surferov, ktorí strávia na slnku veľa hodín. Ako sme už spomenuli tiež podporuje štandardné funkcie fitness náramkov medzi ktoré patrí počítanie prejdených krokov, spálených kalórií, nemá žiadne smart funkcie a informácie sú znázornené pomocou LED indikátorov.



Toto inovatívne wearable zariadenie - all in one, všetko v jednom môžete používať vo vode aj mimo nej a každý surfer určite ocení benefity, ktoré prináša. Glassy Zone čaká na podporu potenciálnych zákazníkov v bežiacej kampani na portáli indiegogo, kde si ho môžete aj predobjednať za zvýhodnenú cenu - 50% zľava z predpokladanej MOC.



Nám sa tento nápad páči a veríme, že kampaň bude úspešná a budú sa z neho tešiť nielen surferi, ale aj suchozemci ako sme my tu v srdci Európy.

[Zdroj: indiegogo.com, Autor: senand www.wearables.sk]

«
Ďalší
Novší príspevok
»
Predošlí
Staršie príspevky

Žiadne komentáre:

Pridať komentár


Top