ads

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5

Style6

Na medzinárodnej výstave IFA v Berlíne boli predstavené viacere projekty, ktoré sa pokúšajú viac venovať plávaniu ako osobnej aktivite. Medzi nimi bola aj novinka od známeho výrobcu iHealth Labs, ktorý sa venuje produkcii rôznych e-health zariadení ako sú osobné inteligentné váhy, smart tlakomery a samozrejme aj monitory aktivity AM3 a AM3s.



Na trh prichádza s wearable novinkou - fitness náramok iHealth Wave, ktorý chce pomôcť zlepšiť sledovanie športového výkonu v bazéne. Fitness náramok s monitorom aktivity bol navrhnutý tak, aby dokázal sledovať veličiny pri plávaní v bazéne, ale aj mimo neho (na otvorenej vode). Okrem toho bude vedieť ako klasický monitor aktivity počítať prejdené kroky za deň, sledovať viacero osobných aktivít počas dňa a čas strávený aktivitou.



Avšak najväčšia sila fitness náramku Wave by mala byť práve pri použití v bazéne. Dokáže zaznamenávať rôzne typy plaveckých štýlov, počet temp v danom štýle, spálené kalórie a všetky tieto údaje následne zobraziť v mobilnej aplikácii iHealth MyVitalis 3.0 ešte predtým ako bude dostupný celkový report z aktivity. Wave teda poskytne ucelený pohľad na metriky plávania ako aktivity a zaradí sa do malej skupiny wearable zariadení, ktoré sa venujú výlučne plávaniu ako Misfit Speedo Shine alebo Garmin Swim. 



Dizajnom Wave veľmi nevyniká, skôr sa snaží držať strohú líniu iHealth produktov AM3 a AM3s. Súdiac podľa obrázkov budú dostupné aspoň dve farebné varianty vymeniteľných remienkov. Na zariadenie, ktoré bude primárne používané vo vode je dizajn kompaktný. 

Fitness náramok iHealth Wave by mal byť v predaji ešte pred koncom roka 2015 s cenou €79.95. Uvidíme teda, či osloví notorických plavcov, ktorí majú záujem detailne zachytiť svoje športové výkony vo vode.

[Zdroj: wareable.com, cnet.com Autor: senand www.wearables.sk]

«
Ďalší
Novší príspevok
»
Predošlí
Staršie príspevky

Žiadne komentáre:

Pridať komentár


Top