ads

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5

Style6

Už v minulom promo článku, ktorý sa venoval smart hodinkám Zeblaze Crystal sme vám priblížili inteligentné hodinky, ktoré sú z dielne menej známeho výrobcu tu v EU končinách. Myslíme si, že nezaškodí mať trošku komplexnejší prehľad o trhu a jeho možnostiach a preto sa pozrieme na smart watch od výrobcu Ulefone. Ak ani vám tento výrobca nie je známy, tak čítajte ďalej a dozviete sa viac.



Ulefon je čínsky výrobca smartfónov a po vzore ďalších výrobcov priniesol na trh aj smart hodinky. Snažil sa skombinovať čo najviac funkcií za rozumnú cenu, keďže ceny väčšiny smart watch sú naozaj vysoké a možno niekedy až zbytočne premrštené.

Dizajn


Jednoduchý a čistý dizajn uWear pripomína neporovnateľne drahšie Apple watch. Samotné telo hodiniek je kovové s remienkom z materiálu ako má Apple watch, ktorý vyzerá celkom pohodlne. Sú osadené 1,44 palcovým farebným displejom obdĺžnikového tvaru s rozlíšením 128 x 128 pixelov. Na pravej strane nájdete jedno ovládacie tlačidlo a šachtičku pre nabíjací micro USB konektor, ktorá je skrytá malou záslepkou, takže všetko je kompaktné ako má byť. K dispozícii sú zatiaľ dve farebné kombinácie - biela/strieborná a čierna/čierna.




Aké funkcie v sebe ukrývajú?

uWear obsahujú 32MB pamäte pre systém a 32MB ako dátové úložisko. Sú prachu aj vodeodolné, čo potvrdzuje certifikácia IP65. Batéria s kapacitou 220 mAh má hodinky udržať pri živote až 7 dní.
S vašim smartfónom s OS Android 4 alebo Apple iOS 5 a viac ich prepojíte bezdrôtovo pomocou Bluetooth 4.0.
Keďže uWear sú smart hodinky pozrime sa teraz na ich funkcie. V prvom rade spomenieme monitor aktivity, ktorý zahŕňa krokomer, sledovanie spánku a upozornenie pre dlhšej dobe neaktivity. Keď máte hodinky prepojené pomocou Bluetooth s vašim smartfónom budete dostávať notifikácie o prichádzajúcich hovoroch, textový správach alebo z aplikácií ako Twitter, G-mail, Facebook, WhatsApp. Môžete tiež ovládať prehrávač hudby, spúšť fotoaparátu, listovať v telefónnom zozname alebo viete rýchlo nájsť smartfón pomocou funkcie find my phone. Zoznam funkcií je teda v podstate štandardný, teda taký ako ponúka konkurencia.




A teraz príjde to najlepšie - cena. Ulefone uWear môžete mať za neuveriteľných 26€. Áno dobre čítate, len 26€ (29USD)za tieto smart hodinky, čo je v porovnaní s konkurenciou prevratné. Ak teda patríte k fanúšikom smart watch a uvažujete nad nejakými, uWear ako lacná varianta by na začiatok mohla naplniť vaše potreby.
Dostupné sú napríklad v internetovom obchode na Gearbest, v ktorom aktuálne prebieha promo a pozadaní kupónu: Uwear ich dostanete za cenu 22.99USD a dopravu máte zadarmo.
Tak čo, idete do toho? :-)

[autor: senand www.wearables.sk]

«
Ďalší
Novší príspevok
»
Predošlí
Staršie príspevky

Žiadne komentáre:

Pridať komentár


Top