ads

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5

Style6

Na SK trh prišla v priebehu tohto týždňa novinka od Polar fitness náramok A360. Keďže je to ozaj veľmi pekná a očakávaná fitness novinka (predstavili sme ju v októbrovom článku), urobili sme pre vás rýchle dizajnové porovnanie s populárnym náramkom Polar Loop, aby ste mohli aspoň takto posúdiť či je to niečo práve pre vás keďže Vianoce sú už tu.



K dispozícii sme mali čiernu verziu A360 (na ľavej strane), takže keď Loop a A360 položíte vedľa seba neujde vám určitá podobnosť. Výhodou A360 sú však vymeniteľné remienky, pomocou ktorých si dokážete vzhľad upraviť. Remienok A360 netreba skracovať - strihať, ale je klasický hodinkový s pevnou sponou s dvomi kolíkmi a tá drží ozaj pevne. Na spodnej strane A360 vidieť senzor tepu, čo však nevidieť je dobre ukrytý micro USB port na nabíjanie a pripojenie k PC. Ten je spoľahlivo uzavretý záslepkou ktorá zabepečí, že s A360 môžete pokojne aj plávať. Loop používa vlastný kábel s konektorom so štyrmi pin-mi, čo je trošku nevýhoda oproti štandardnému micro USB, ktorý má dnes takmer každý smartfón.





Na to, že A360 má farebný dotykový displej a zo spodnej časti diódy (senzor) na meranie srdcového tepu je naozaj celkom tenký, takmer tak ako Loop. O tom ako funguje práve senzor s využitím optickej metódy sa presvedčíme, až keď A360 podrobíme testu. Materiál remienka je jemnejší (skôr silikón ako guma) ako má Loop, no je náchylnejší na zachytávanie malých nečistôt. Zachované boli aj leštené kovové pásiky po stranách, ktoré dodávajú A360 tak ako aj Loop-u prémiový vzhľad a pekne kontrastujú s remienkom.



Displej má v hornej časti výrazné logo Polar a je orámovaný čiernym lemom, čo ubralo trochu na veľkosti zobrazovacej plochy. Avšak zrejme všetko, čo je potrebné vidieť aj uvidíte. Uvidíme ako bude displej čitateľný za rôznych svetelných podmienok a ako bude reagovať na swipe pohyb prsta. Oba fitness náramky svojim dizajnom výrazne nevyčnievajú a tak ich pohodlne skryjete aj pod košeľu alebo pulóver s dlhým rukávom.



Dizajn hovorí, že táto vianočná novinka od Polar by mohla byť úspešná. Moderný a pritom jednoduchý dizajn určite osloví fitness nadšencov, ktorí hľadajú práve niečo takéto. Uvidíme však ako uspeje A360 v porovnaní funkcií a hlavne merania srdcového tepu napríklad s Fitbit Charge HR alebo najnovším rivalom Garmin Vivosmart HR. Ako sme už spomenuli A360 si môžete kúpiť už dnes v špecializovaných obchodoch za cenu 199.00 €.

[autor senand www.wearables.sk]

«
Ďalší
Novší príspevok
»
Predošlí
Staršie príspevky

Žiadne komentáre:

Pridať komentár


Top