ads

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5

Style6

Výrobca Polar oficiálne potvrdil ohlásené partnerstvo s obľúbenou službou Strava. Toto partnerstvo spočíva v prepojení oboch mobilných aplikácií - Polar Flow a Strava. Športové hodinky a cyklopočítače Polar budú odteraz vedieť spolupracovať s aplikáciou Strava. Znamená to, že všetky namerané dáta počas aktivity budú automaticky preposielané aj do Strava.

Každý, kto používa mobilnú aplikáciu Polar Flow spustením synchronizácie údajov nameraných počas behu alebo bicyklovania môže využiť všetky výhody Strava segmentov, ktoré mu umožnia virtuálne súťažiť proti iným používateľom. 



Toto však nie je prvý výrobca športových zariadení, ktorý sa spojil so službou Strava. Konkurent Garmin tiež využíva Strava pre všetky jeho cyklopočítače. Fitbit ohlásil trošku odlišný spôsob spolupráce, kedy sa všetky cvičenia počítajú aj v Strava. TomTom taktiež povolil svojim používateľom nahrávať údaje do mobilných aplikácií RunKeeper, Runtastic a Strava akonáhle zosychronizujete vaše športové hodinky.

Ako na to?

Na vytvorenie spojenia medzi Polar Flow a Strava sa musíte prihlásiť do svojho Polar WEB konta a v nastaveniach povoliť prepojenie dvoch spomínaných aplikácií. Potom sa  prihláste do osobného konta služby Strava a skontrolujte, či sa všetky vaše údaje o aktivitách správne preniesli po synchronizácii vášho sportového zariadenia. 

Táto možnosť je teraz dostupná pre zariadenia Polar M400, M450, V650 a V800.

Viac informácií sa môžete dozvedieť priamo na stránke podpory výrobcu Polar.

[zdroj: polar.com, internet, autor: senand www.wearables.sk]

«
Ďalší
Novší príspevok
»
Predošlí
Staršie príspevky

Žiadne komentáre:

Pridať komentár


Top