ads

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5

Style6

Team Polar ohlásil zaujímavú spoluprácu s najpopulárnejším výrobcom akčných kamier GoPro. Konkrétne sa jedná o možnosť ovládania a kompatibility medzi akčnou kamerou GoPro a športovými hodinkami Polar V800.

Pripravovaná aktualizácia firmware pre športtester Polar V800, ktorý je vlajkovou loďou Polaru má priniesť už spomínanú funkciu ovládania akčnej kamery priamo z vášho zápästia a tiež ďalšie benefity ako sú extra údaje o športovej aktivite priamo v obraze, zázname kamery. 



Majitelia hodiniek Polar V800 teda budú môcť aktivovať a zastaviť nahrávanie priamo na displeji a taktiež všetky údaje ako sú rýchlosť, prejdená vzdialenosť, nadmorská výška a hodnota srdcového tepu sa budú dať zobraziť v uskutočnenom zázname. Táto novinka určite poteší najmä extrémnych športovcov, ktorí filmujú svoje športové zážitky a chceli by mať spomínané hodnoty priamo pred očami.



Údaje v nasnímanom zázname vyzerajú pekne a hodinky Polar V800 sú naozaj obľúbeným športtesterom, čo dáva tejto spolupráci do budúcnosti pozitívne prognózy. Takáto prvá lastovička môže byť sľubný začiatok na ďalšiu spoluprácu.

Aktivita je súčasťou nového developerského programu GoPro a výrobca Polar je jedným z prvých partnerov, ktorý má prístup k vývojárskym nástrojom. Cieľom programu je rozšíriť implementáciu GoPro technológie do ďalších zariadení, aplikácií a prislušenstva.



Takýto druh spolupráce sa dal očakávať, keďže výrobcovia kamier ako napríklad EE Action Cam dodávajú kameru s inteligentnými hodinkami a GoPro silno propaguje aplikáciu pre hodinky Apple Watch. Zatiaľ najlepšiu integráciu kamera - hodinky a hodnoty v obraze ponúka Garmin v svojich kamerách VIRB X, XE a športových hodinkách ako sú Vivoactive, Forerunner, či Fénix 3. Sprístupnením rozhrania a nástrojov GoPro otvára nové možnosti pre ďalších výrobcov a spoluprácu.

Už sa tešíme akí ďalší výrobcovia prinesú novinky v tejto oblasti.


[zdroj: polar.com, wareable.com, autor: senand www.wearables.sk]

«
Ďalší
Novší príspevok
»
Predošlí
Staršie príspevky

Žiadne komentáre:

Pridať komentár


Top