ads

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5

Style6

Hodinky Polar M200 konečne uzreli svetlo tohto svetla a stali sa realitou. Spájajú v sebe to najlepšie
z populárnych multišport hodiniek M400 a takisto z fitness náramku A360. Výrobca Polar predstavil meranie tepu na zápästí najskôr vo fitness náramku A360 a nedávno aj v Android smart watch Polar M600, s ktorými to bol skôr experiment a teraz sa zameral na nižší segment. 

Dizajnovo pôsobia M200 jednoducho a kruhový tvar im celkom sekne. Na prvý pohľad dominuje pomerne veľký displej s rozlíšením 1342 pixelov a priemerom 26 mm. Polar sa aj teraz chce čo najviac odlíšiť a preto sa samotné hodinky dajú vybrať z remienka, teda remienky sú vymeniteľné a tak si vzhľad hodiniek môžete prispôsobiť. Budete si môcť vybrať z piatich dostupných farieb remienkov - čierna, biela, červená, žltá a modrá.



Čo viac M200 ponúkaju? Áno, tak ako je to už zvykom obsahujú aj monitor aktivity, ktorý počíta prejdené kroky, celkovo prejdenú vzdialenosť, spálené kalórie a v noci sleduje kvalitu spánku. Nesmieme zabudnúť aj na smart notifikácie, ktoré na displeji zobrazia prichádzajúcich hovor, správu, či pripomienku z kalendára vtedy, keď sú hodinky pripojené pomocou bluetooth s kompatibilným telefónom. 

Zabudované GPS poskytne všetkym presné údaje o vzdialenosti, rýchlosti a tempe a po zosynchronizovaní hodiniek s mobilnou aplikáciou Polar Flow presne uvidíte ubehnutú trasu aj na mape.



Hodinky Polar M200 sú určené najmä pre bežcov začiatočníkov, ktorí chcú dostať maximum z ich tréningu a konečne prinášajú meranie srdcového tepu pomocou optického snímača priamo na vašom zápästí. Treba však poznamenať, že meranie tepu nebude dostupné 24x7, ale iba počas športovej aktivity, tak ako je tomu aj u fitness náramku Polar A360. Toto všetko dostanete za veľmi prijateľnú cenu 149,-Eur. Budú určite konkurenciou pre novinku Garmin Forerunner 35, ktorá ponúka v podstate veľmi podobnú výbavu a oslovuje aj rovnaký segment zákazníkov avšak sú o 50Eur drahšie.



Polar M200 budú vodotesné, takže smelo s nimi môžete plávať aj sa sprchovať. Čo sa týka výdrži batérie, výrobca udáva až 6 dní pri aktívnom sledovaní aktivity, 1 hodine tréningu so zapnutým GPS a meraním tepu avšak bez smart notifikácií.  Sme zvedaví koľko z baterky uberú práve smart notifikácie, odhadujeme že aspoň polovicu.


Hodinky Polar M200 by sa mali objaviť na SK trhu už záverom tohto roka v čiernom a červenom prevedení, takže určite by sa mohli ocitnúť pod vianočným stromčekom niektorých športovcov.

[autor senand www.wearables.sk]

«
Ďalší
Novší príspevok
»
Predošlí
Staršie príspevky

Žiadne komentáre:

Pridať komentár


Top