ads

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5

Style6

Polar nám odhalil ďalšiu novinku týchto Vianoc, ktorou je nová verzia fitness náramku Loop tentokrát zameraná osloviť priamo nežnejšie pohlavie. Pýtate sa prečo?

Nový fitness náramok je vykladaný 28 kameňmi od Swarovski, ktoré sú umiestnené okolo LED displeja a celkovo dodávajú náramku luxusný a prémiový vzhľad. V podstate sa jedná o vylepšenú a skrášlenú verziu existujúceho náramku Polar Loop 2, ktorý ponúka štandardné funkcie monitora aktivity - počítanie krokov, celkovo prejdenej vzdialenosti, upozornenie pri neaktivite, smart coaching, sledovanie spánku, či smart notifikácie.


Podľa vyjadrenia výrobcu Polar ich hlavným cieľom bolo osloviť nielen ženy, ktoré majú záľubu v móde, ale aj tie ktoré hľadajú wearable zariadenie, ktoré im pomôže dodržiavať denné zvyky, ponúka im motiváciu po celý deň a podporuje ich v dosahovaní osobných cieľov a pomôže zlepšiť životný štýl.

Polar však nie je prvý, čo použil Swarovski kryštály na ozdobenie wearable zariadenia, aby zapôsobil práve na ženy. Napríklad aj Misfit spolupracoval so Swarovski pri svojom monitore aktivity Shine a tiež gigant Samsung pri smart hodinkách Gear S.



Je isté, že táto novinka nebude každému po chuti, ale určite sa medzi nami nájdu ženy, ktoré upúta blískavý náramok na ruke. Práva pre ne a pre ich partnerov ;-) uvádzame, že Polar Loop Crystal bude dostupný už budúci týždeň vo vybraných obchodoch za cenu 159,-Eur.

Tak páni zamyslite sa, či už máte vhodný darček pre svoju polovičku!


[zdroj: polar.com, autor: senand www.wearables.sk]

«
Ďalší
Novší príspevok
»
Predošlí
Staršie príspevky

Žiadne komentáre:

Pridať komentár


Top