ads

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5

Style6

Povedzme si na rovinu, že vačšina wearables - nositeľných technológií resp. elektroniky ako Google Glass alebo Samsung Galaxy smart watch (inteligentné hodinky) žiadnu dieru do sveta módy neurobili. Samozrejme, že sú nabité tými najlepšími funkciami, ale dizajnovo nevynikajú a hneď si každý na prvý pohľad všimne, že to čo máte na ruke je "tech gadget" teda nejaká tá vecička pre tech maniakov.


Medzi prvé fitness náramky, ktoré prišli na trh s dizajnom šperku alebo bižutérie patrí Fitbit Flex, ktorý spolu s módnou návrhárkou Tory Burch uvedie kolekciu náramkov s dizajnom, ktoré naozaj nevyzerajú ako nejaký "tech gadget".




Taktiež výrobca Misfit Wearables svoj monitor aktivity Misfit Shine hneď navrhol tak, aby používateľovi neprekážal, pohodlne sa nosil na viacerých miestach na tele a vyzeral ako šperk.
Môžete ho nosiť nielen ako športový náramok, hodinky s koženým remienkom, ale aj ako jednoduchý, či naozaj náhrdelník, ktorý je šperkom.





Dnes sa však spoločnosť Withings, ktorá má skúsenosti v oblasti fitness náramkov (Withings Pulse) a eHealth produktov rozhodla vstúpiť na pole módnych doplnkov s monitorom aktivity Activité.
Ako väčšina fitness náramkov na trhu, Activité meria počet prejdených krokov, celkovú prejdenú vzdialenosť, spálené kalórie atď. a to všetko je zabalené v naozaj štýlovom dizajne jednoduchých hodiniek. Však aj nositeľná elektronika môže byt chic?





Activité nebude mať žiadny digitálny displej, ani gumený remienok, hlavný odkaz tohto produktu je štýl na prvom mieste a fitness na druhom. Hodinový strojček bude vyrobený v Švajčiarsku, kožený remienok dodáva francúzska luxusná značka Hermés, sklíčko má byť odolné voči poškriabaniu a ciferník klasického tvaru, kde bude zobrazený presný čas.


Malý "sub" ciferník alebo stupnica bude ukazovať aktuálny stav plnenia cieľa - koľko ešte chýba vykonať aktivity na splnenie cieľa na 100%.

Sklíčko má mať vlastnosti dotykového displeja, čo umožní prepínať sa medzi jednotlivými módmi pomocou dotyku. Hodinky budú vodotesné, takže užijete si s nimi aj plávanie (remienok sa bude dať zmeniť za plastový). A nebude chýbať ani tichý alarm (diskrétny budík).




Activité spojíte pomocou Bluetooth s mobilnou aplikáciou pre zaradenia s OS iOS. 

Inteligentné fitness hodinky sú ohlásené na koniec tohto roka a to len u vybraných partnerov Withings. Cena je zatiaľ stanovená okolo 390USD (£230).

[autor: senand www.wearables.sk]

«
Ďalší
Novší príspevok
»
Predošlí
Staršie príspevky

Žiadne komentáre:

Pridať komentár


Top