ads

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5

Style6


Ako už býva dobrým zvykom je na svete ďalší startup, ktorý má ambíciu preraziť vo svete fitness náramkov, monitorov aktivity. Jeho názov je Flyfit.

Prečo je Flyfit taký výnimočný? Developeri uvádzajú, že práve preto, lebo dokáže presnejšie zmerať a vyhodnotiť aj pohyb, ktorý nedetekuje "bežný" fitness náramok.

Flyfit bude možné nosiť na členku, čo sľubuje lepšiu detekciu a meranie pohybov ako bicyklovanie, chôdza po schodoch, plávanie. Aj keď sa môže zdať toto ako prelomové napr. monitor aktivity Misfit Shine túto funkciu nosenia a detekcie pohybov ako plávanie a bicyklovanie už ponúka.
Ako vačšina fitness náramkov, aj Flyfit dokáže vyhodnotiť kvalitu spánku



Samotný monitor aktivity bude mať tvar elipsy a podobne napr. ako Fitbit Flex sa bude vkladať do gumeného náramku, ktorý bude vo viacerých farbách. Na hornej strane si môžeme všimnúť LED indikátory aktivity, spánku a batérie v tvare ikon.

Zariadenie sa bude synchronizovať bezdrôtovo pomocou Blue­tooth 4.0 a samozrejme nebude chýbať mobilná aplikácia pre smartfón (iOS, Android). Batéria by mala vydržať na jedno nabitie 5 až 7 dní.



Kampaň na Kickstarter už skončila a Flyfit je dostupný na pred objednanie priamo na domovskej stránke projektu.

Nuž uvidíme ako sa mu bude dariť v tvrdej konkurencii.

«
Ďalší
Novší príspevok
»
Predošlí
Toto je posledný príspevok.

Žiadne komentáre:

Pridať komentár


Top