ads

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5

Style6

Fitness hodinky Polar M400 sú jedným z úspešných wearables, ktoré kombinujú GPS fitness hodinky s monitorom aktivity. Na trh prišli koncom minulého roku a získali si svojich priaznivcov.

Polar už po uvedení na trh sľuboval softwareový update, ktorý prinesie notifikácie príchodzích správ a hovorov zo smartfónu a začiatkom júna sa tento sľub stal realitou. Zatiaľ aktualizácia funguje len s mobilnými telefónmi Apple, s OS iOS verzia 8.0, ale v nasledujúcom období má byť funkcia dostupná aj pre OS Android.

Majitelia iPhoneov teda budú ihneď informovaní o príchode textovej správy, správy z obľúbeného messengeru ako WhatsApp, Facebook alebo Twitter a iných. Okrem príchodzích správ uvidíte aj prichádzajúci hovor, ktorý môžete prijať, stíšiť ale aj odmietnuť. Stíšenie sa uplatní len na hodinkách, nie na samotnom smartfóne. Naopak odmietnutím zrušíte hovor priamo na smartfóne. Ak sa zobrazí neprijatý hovor, môžete číslo vytočiť priamo z hodiniek.







Počas vášho tréningu môžete prijímať upozornenia na prichádzajúci hovor alebo navigovanie použitím Google maps. Podmienkou je však spustená mobilná aplikácia Polar Flow. (Podobne to funguje aj pri Garmin Vívoactive, tam je podmienkou spustená aplikácia Garmin Connect.) Upozornenia na príchodzie správy sa počas spusteného tréningu nebudú zobrazovať. Môžete si zvoliť, či notifikácia bude oznámená zvukovým signálom alebo sa len zobrazí na displeji. Funkcia “Nerušiť” (Do not disturb) zabezpečí, že si notifikácie viete vypnúť úplne alebo nastaviť čas, kedy vás nemá nikto vyrušovať. Aktivovaná funkcia Nerušiť bude na displeji znázornená ikonkou.

Samozrejme, že pre správne fungovanie musíte mať hodinky Polar M400 trvale spojené s telefónom pomocou Bluetooth. Trvalé pripojenie môže skrátiť výdrž batérie.



Túto aktualizáciu všetci majitelia Polar M400 netrpezlivo očakávali, keďže z ich hodiniek urobila v podstate smart fitness hodinky. Veríme, že čoskoro sa budú tešiť aj majitelia Android telefónov. My sa v najbližšej dobe pozrieme bližšie na M400 a uvidíme ako obstoja v tvrdej konkurencii.

[zdroj: polar.com, autor: senand www.wearables.sk]

«
Ďalší
Novší príspevok
»
Predošlí
Staršie príspevky

Žiadne komentáre:

Pridať komentár


Top