ads

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5

Style6

Začiatkom roka ohlásený hrudný pás so senzorom tepu - Polar H10 je konečne k dispozícii. Poďme sa pozrieť, čo nového teda prináša. 

Vylepšený senzor poskytuje rozšírené funkcie pre monitorovanie srdcového tepu pomocou nového vyhodnocovacieho algoritmu a nový Polar Pro hrudný pás obsahuje elektródy, ktoré zabraňujú prípadnému vzniku interferencii, teda hodnoty srdcového tepu budú zaznamenané presnejšie bez zákmitov.

Pás má tiež nový zapínací mechanizmus a malé vystúpené silikónové bodky po obvode, ktoré pomôžu pás držať počas tréningu presne tam, kde má byť.

Ďalšou zaujímavou novinkou je interná pamäť, ktorá sa môže hodiť najmä vtedy keď nebudete mať počas aktivity so sebou mobilný telefón, napríklad pri plávaní, basketbale alebo volejbale. Pamäť vystačí práve na záznam hodnôt počas jedného tréningu. Polar H10 sa dá dobre použiť aj s mobilnou aplikáciou Polar Beat.

Nové funkcie Polar H10:

  • elektródy priamo v páse, ktoré zabraňujúce interferenciám
  • nový algoritmus na meranie srdcového tepu
  • interná pamäť pre záznam jedného tréningu
  • vylepšená výdrž batérie
  • aktualizovateľný software
  • vylepšený dizajn hrudného pásu

Ak rozmýšľate nad výmenou vášho hrudného pásu Polar H7, može byť zaujímavé pozrieť sa na porovnanie s novinkou Polar H10:

                                                Polar H7 Polar H10
Bluetooth Low Energy pripojenie X                   X
Podpora 5 kHz (Gymlink)                     X                   X
Aktualizovateľný (over the air)            X -
Interná pamäť                                     X -
Kompatibilita s aplikáciami 3.strán           X X
Výdrž batérie (BLE + 5 kHz zapnuté) 400 h 200 h
Vylepšený hrudný pás                          X -
Nový algoritmus na meranie tepu X -



Polar H10 bude takisto vedieť odosielať hodnoty tepu aj do GoPro kamery, keďže už dnes môžete kameru GoPro ovládať pomocou športtestera Polar V800. Na tejto funkcii však výrobca ešte pracuje.
Pás budú môcť využívať všetci majitelia športových hodiniek Polar M600, M400, M200, V800, A300 alebo fitness náramkov Polar LOOP 2. Kompatibilita s inými výrobcami známa nie je, ale mohlo by to fungovať keďže H10 používa na prenos údajov Bluetooth konektivitu. 

Cena nového hrudného snímača je 89,9Eur a na SK trhu by sa mal objaviť už koncom marca 2017, čiže pre naše jarné aktivity ho budeme mať k dispozícii.



[zdroj: polar.com, autor:senand www.wearables.sk]

«
Ďalší
Novší príspevok
»
Predošlí
Staršie príspevky

Žiadne komentáre:

Pridať komentár


Top