ads

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5

Style6

Garmin, jeden z najväčších výrobcov fitness a športových zariadení ohlásil na koniec tohto roka nástupcu populárneho fitness náramku Vívofit. Jedná sa o novinku s podobným názvom, ktorý zachováva produktovú radu a ktorá rozšíri ponuku Garmin wearables.


Tou novinkou je fitness náramok Vívosmart, ktorý pridáva nové funkcie a vylepšuje dizajn pôvodného Vívofitu. Vívosmart bude vedieť všetko o vašich aktivitách, osobných cieľoch, o spánku plus pridáva navyše integrácie s vašim smartfónom. Aké to sú? Vívosmart vás upozorní na prichádzajúcu textovú správu, e-mail alebo prichádzajúci hovor zavibrovaním a zobrazením ukážky textu priamo na vašom zápästí počas cvičenia. Vibrovaním vás tiež dokáže upozorniť na blížiaci sa termín stretnutia alebo na nedostatok aktivity.




Automatická synchronizácia je zabezpečená už tradične pomocou aplikácie Garmin Connect Mobile App pre iOS a Android a technológie Bluetooth. Podpora známej mobilnej aplikácie MyFitnessPal tiež umožní presnejšie meranie spálených kalórií, poskytnutím všetkých nameraných hodnôt počas dňa.


Dvojitým klepnutím na OLED displej vyvoláte menu, v ktorom okrem aktuálneho času a dátumu nájdete počet prejdených krokov, celkovo prejdenú vzdialenosť, spálené kalórie, koľko zostáva do splnenia denného cieľa atď. Indikátor neaktivity zostal taktiež zachovaný a upozorní vás vibrovaním náramku ako aj vizuálne.


Vívosmart je vodeodolný do 50m, teda je vhodný aj na plávanie a výdrž batérie by mala byť okolo 7 dní, čo je oproti Vívofitu zásadná zmena (výdrž až 1 rok). Takisto ako predchodca je tiež kompatibilný so snímačom srdcového tepu, bicyklovým senzorom a Garmin VIRB akčnou kamerou.

Mal by byť dostupný počas tohto októbra v piatich farbách - berry, purple, blue, black a slate v dvoch rozmeroch. Cenu zatiaľ presne nepoznáme, ale mala by sa pohybovať niekde okolo 150-200,- Eur. 


[Autor: senand www.wearables.sk]

«
Ďalší
Novší príspevok
»
Predošlí
Staršie príspevky

Žiadne komentáre:

Pridať komentár


Top