ads

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5

Style6

Fitness náramok Polar LOOP je na SK trhu približne od septembra minulého roku a tento rok Polar prichystal malú novinku alebo skôr aktulizáciu tohto celkom úspešného produktu na poli wearable zariadení. Recenziu pôvodného Polar LOOP sme vám priniesli v januári. 
Novinka nesie označenie LOOP 2, čo asi až príliš vzbudzuje očakávania nových funkcionalít. Uvidíme teda, čo nového nám „dvojka” prinesie.

Dizajn a rozmery

V tomto smere LOOP 2 ide plne v stopách svojho predchodcu tj. dizajn zostal úplne rovnaký. LOOP2 tak ako jednotka pôsobí prémiovo a decentne. Nájdete len mále dizajnové zmeny ovládacieho tlačidla a nejaké tie oblinky. Zaujímavé je, že LOOP2 bude dostupný zo začiatku len v troch farbách - bielej (Powder White), v ružovej (Sorbet Pink) a neskôr potešíme aj konzervatívcov s čiernou verziou (Smoky Black). 

Funkcie

Všetky pôvodné funkcie monitora aktivity a spánku boli zachované, vrátane smart coaching. Pribudli však nové ako sú smart notifikácie o prichádzajúcom hovore a správe, upozornenie na neaktivitu a budík s upozorneniami. Smart notifikácie vás počas trvalého bluetooth prepojenia so smartfónom upozornia vibrovaním na hovor alebo textovú správu, či pripomienku z kalendára. Túto funkciu má Polar úspešne nasadenú vo fitness hodinkách M400, športtesteri V800 a čoskoro aj v hodinkách A300, takže toto bola ľahká výhra. V prvom kroku budú notifikácie fungovať len pre mobilné zariadenia Apple s OS iOS a až neskôr pre zariadenia Android.





Pomocou bluetooth bez problémov taktiež pripojíte hrudný snímač srdcového tepu.
Fitness náramok Polar LOOP 2 je vodotesný, takže pohodlne s ním môžete plávať a sprchovať sa.

Výdrž batérie

Polar zlepšil výdrž batérie na 8 dní oproti 7 dňom, čo sme ale trošku skeptickí keďže bluetooth pripojenie a smart notifikácie dokážu z kapacity batérie poriadne ubrať.





Cena náramku LOOP 2 by sa mala hýbať okolo 120,-Eur, čo je približne o 30,-Eur viac ako má fitness náramok Polar LOOP. Dostupnosť podľa posledných informácií vidíme na koniec septembra až na október. LOOP 2 sa radí do podobnej kategórie ako Garmin Vívofit 2, ktorý taktiež neurobil výrazný skok oproti jednotke a tak ako zákazník neurobíte chybu, keď sa budete rozhodovať podľa obľúbenosti výrobcu ako podľa funkcií, ktoré sú viac – menej zhodné. Tak čo poviete, zaslúži si nový LOOP označenie “2” alebo nie? Tak, či onak nám sa LOOP páči a Polar-u dávame ďalšie plus za to, že pracuje na vylepšeniach svojich produktov.




[Zdroj: polar.com, Autor: senand www.wearables.sk]

«
Ďalší
Novší príspevok
»
Predošlí
Staršie príspevky

Žiadne komentáre:

Pridať komentár


Top