ads

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5

Style6

Misfit a Speedo sa vydali spolu na cestu dlhodobej spolupráce na poli wearable zariadení, ktorá sa bude venovať hlavne bazénovým aktivitám s cieľom dosiahnuť čo najväčšiu presnosť merania týchto aktivít. Spolupráca medzi výrobcom wearable a dnes už aj smart zariadení určených pre domov a módnou, športovou značkou Speedo nás najprv trošku zaskočila. Bolo to však len na moment, kým sme sa dozvedeli viac o novom wearable produkte alebo monitore aktivity Speedo Shine - vtedy to začalo dávať zmyseľ.



Speedo Shine je prvým produktom, ktorý nie je len o dizajne ale hlavne o jedinečných funkcionalitách. Nový firmware obsahuje algoritmus, ktorý dokáže pri plávaní počítať preplávané kolá a ďalšie veličiny. Tento monitor aktivity bol navrhnutý a schválený v Speedo AquaLab testovacie laboratórium Speedo), ktoré garantuje presnosť tohto zariadenia. Kvalita a pohodlie pre používateľov bude zabezpečené použitím mobilnej aplikácie Speedo Swimming a Speedo Fit dostupnej pre mobilné zariadenia s OS iOS a Android. Okrem Speedo aplikácií bude Speedo Shine polupracovať aj s natívnou Misfit Shine aplikáciou.





Misfit Wearables ako jeden z populárnych výrobcov wearables nie je vôbec nováčikom v sledovaní plávania. Už Misfit Shine dokázal celkom spoľahlivo sledovať plávanie ako jednu z osobných aktivít. V tomto trende bude zjavne pokračovať aj s novinkou Speedo Shine, ktorý bude vodotesný do 50m a dokonca je odporúčaný olympijskou medailistkou Missy Franklin.
Jednou z najťažších častí sledovania kondičného plávania je kontinuálne meranie počtu odplávaných kôl a Speedo Shine toto zvláda bez problémov, dodáva Missy. Na Speedo Shine sa môžete spoľahnúť a zároveň vám poslúži aj ako veľmi pekný módny doplnok.

Misfit očividne hľadá spôsob ako zabrániť, aby ich Shine skončil niekde zapadnutý v zásuvke. Je to predovšetkým dlhá výdrž batérie (Speedo Shine nepotrebujete nabíjať - batéria CR2032 vydrží až 6 mesiacov) a estetický dizajn, ktorý Shine predurčujú na to aby sa stal obľúbeným wearable zariadením. 


Samotný dizajn monitora aktivity sa nezmenil - stále vyzerá ako malé UFO s LED diódami na prednej strane, ktoré indikujú progres v dosiahnutí cieľa a aktuálny čas. Taktiež zostáva zachovaný aj použitý materiál  - letecký hliník, ktorý je odolný a pevný.
Recenziu na pôvodný Misfit Shine sme uverejnili v minulý rok v novembri.

Shine môžete nosiť vo vode aj ako módny doplnok pripnutý na šatách alebo na zápästí ruky ako hodinky a samozrejme, že 24hodín sleduje vašu aktivitu, či už chôdzu, bicyklovanie, beh a v noci spánok (trvanie, plytké a hlboké spánkové fázy).

Jamien Cornforth, vice prezident oddelenia Produktov a marketingu v Speedo International povedal: hlavným cieľom Speedo je inšpirovať ľudí k plávaniu. Nový monitor aktivity Speedo Shine je veľký krok vpred a poskytne plavcom informácie, ktoré vždy chceli - schopnosť presne zmerať odplávané kolá, vzdialenosť, kalórie a čas. Speedo Shine tiež umožní plavcom tieto zozbierané informácie nahrať resp. použiť v širších štatistikách, čo zabezpečí komplexný pohľad na celkový stav zdravia, kondície a režimu.



Plávanie bolo vždy skvelou voľbou ako si zlepšiť zdravotný stav a so Speedo Shine ho oceníte ešte viac a bude pre vás aj efektívnym zážitkom.

Tento spoločný počin Misfit a Speedo vyzerá naozaj lákavo a ambiciózne a my sa už tešíme ako Speedo Shine vyskúšame aj v praxi. Mal by byť dostupný len vo farbe "pure" za cenu približne 80,- Eur už od 1. Septembra (najprv len v USA).

[Zdroj: misfit.com, Autor: senand www.wearables.sk]

«
Ďalší
Novší príspevok
»
Predošlí
Staršie príspevky

Žiadne komentáre:

Pridať komentár


Top