ads

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5

Style6

Samsung konečne prerušil ticho ohľadom nových smart watch, ktoré sa majú okrúhlym dizajnom čo najviac blížiť klasickým hodinkám. V Apríli uniklo na internet pár fotiek, ktoré ukazovali ako by mohli vyzerať. Následne Samsung uvoľnil novú vývojársku wearable SDK (Software Developer Kit) pre vývojárov tretích strán a potom už nastalo ticho, až do teraz. Od Februára 2015 nás Samsung zásoboval novinkami a kampaňou, ktorá ukazuje nové Android Wear zariadenie s viacero skvelými funkciami a okrúhlym dizajnom.



Samsung na poli smart watch ušiel celkom dlhú cestu. Spomeňme na Septamber 2013, kedy predstavil prvé hodinky Gear,     s ktorými sa nás snažil ohúriť. Dokázali uskutočniť hovor, mali fitness funkcie, mohli ovládať hudobný prehrávač a dokonca aj fotoaparát telefónu. Na nich si Samsung plne otestoval použiteľnosť a pozberal spätnú väzbu od zákazníkov, aby to všetko mohol zúročiť v Gear S2. Nové Samsung watch si zaslúžia vašu pozornosť a rešpekt a Samsung bez hanby priznáva, že to chvíľu trvalo dostať sa až sem.



S okrúhlym displejom s rozlíšením 360x360 pixelov túto novinku môžeme označiť ako tichý zabijak Apple Watch. Gear S2 budú používať novú verziu Samsung Tizen OS software a poháňať ich bude procesor dual core Exynos 1.2GHz, grafický čip 450MHz a 768MB RAM pamäte. Exynos je vlastná značka Samsungu – procesor s ARM architektúrou, ktorý nájdete osadený vo viacerých smartfónoch a tabletoch. Povráva sa, že hodinky by mohli byť dostupné v troch odlišných verziách. Oficiálne budú predstavené na konferencii IFA, ktorá sa koná 3. Septembra v Berlíne, takže na viac potvrdených detailov si budeme musieť ešte chvíľu počkať.



Predchádzajúce modely hodiniek Gear: Galaxy Gear, Gear 2, Gear 2 Neo a Gear S vydláždili smart hodinkám Gear S2 cestu k úspechu. Myslíme si, že tieto hodinky si získajú svojich priaznivcov, ktorí už netrpezlivo čakajú keď sa objavia na ich zápästí.




[Zdroj: internet, Autor: senand www.wearables.sk]

«
Ďalší
Novší príspevok
»
Predošlí
Staršie príspevky

3 komentárov:

  1. Podľa mňa najlepšie smart hodinky aktuálne na trhu Galaxy Gear S2. Už však existuje aj tretia verzia a napríklad Galaxy S3 Frontier vraj sú parádné. Hlavne vyzerajú ako klasické hodinky, takže už je to aj štýlový, nie je to hnusne digitálne. Za zmienku potom stojí aj Motorola Moto 360 2gen 46mm, taky výborné smart hodinky.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Btw Samsung Gear S3 Frontier:

    Veľmi kvalitné a pekné hodinky s množstvom funkcií zo smartwatch dielne Samsungu ovládané operačným systémom Tizen. Hodinky majú pekný dizajn s okrúhlym displejom, ktorý preferuje veľa nositeľov chytrých hodiniek. Super AMOLED dispej s rozlíšením 360x360 pixelov a uhlopriečkov 1,3 palca je naozaj pekný a na výber poskytuje niekoľko zaujímavých dizajnov ciferníkov. Výhodou hodiniek je vodotesnosť, Always On displej (stále zobrazovanie času), meranie fyzickej aktivity, samozrejme monitor srdcovej frekvencie, GPS, NFC a výškomer.
    S hodinkami Samsung gear S3 sa nestratíte v prírode, vydržia zlé počasie a dá sa s nimi aj plávať. Či už športujete, máte radi turistiku alebo lozenie po horách, s týmito hodinkami budete spokojní. Cena je trocha vyššia, ale dostanete naozaj kvalitné chytré hodinky s množstvom funkcií s garanciou dobrého výrobcu.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Frontier sa mi osobne moc dizajnovo nepáči, teda na bežné nosenie, na to vyzerá lepšie Gear S3 Classic. Na zváženie je taky Xiaomi Amazfit 2 Stratos, ktoré vyzerajú dobre (i parametrovo) a hlavne sú o polovicu lacnejšie.

    OdpovedaťOdstrániť


Top