ads

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5

Style6

Dlhoočakávaný fitness náramok Jawbone UP3 sa už nejakú chvíľu predáva aj na SK trhu a užívatelia začínajú písať výrobcovi podnety, komentáre, chvály, ale možno aj sklamania. Jawbone komunita je veľmi silná hlavne v USA a to Jawbone dobre vie. Od Jawbone UP3 každý očakával meranie srdcového tepu počas aktivity no zistenie, že UP3 meria "len" kľudový srdcový tep mohlo byť pre niekoho sklamaním. Jawbone preto prisľúbil, že túto funkcionalitu dorobí do konca roka. 

Aby dokázal, že svojich fanúšikov - zákazníkov počúva, pripravil už teraz prvú, celkom zaujímavú aktualizáciu. 


Čo teda prináša nová aktualizácia?

Sú to dve novinky. Prvou je automatická detekcia spánku - už nemusíte viac manuálne prepínať svoj fitness náramok do režimu spánku. UP3 už teraz automaticky vie detekovať kedy zaspíte a začne tak vyhodnocovať váš spánok a merať "resting heart rate" (kľudový srdcový tep). Prečítajte si viac o kľudovom srdcovom tepe.



V poradí druhou novinkou v tejto aktualizácii je meranie tzv. Passive Heart Rate teda pasívneho srdcového tepu počas dňa v okamihu, keď ste v pokoji a oddychujete. Je to ďalší krok, posun vpred ku kontinuálnemu meraniu srdcového tepu počas aktivity. Obe tieto novinky sú zatiaľ k dispozícií pre majiteľov mobilných zariadení iOS Apple a nutnosťou je fitness náramok aktualizovať na verziu 1.2. Verzia pre OS Android bude dostupná o pár týždňov neskôr. 




Ak to takto dobre pôjde ďalej vyzerá to tak, že Jawbone dodrží to, čo sľúbil a koncom roka sa všetci dočkáme merania tepu počas osobnej aktivity - športovania. Už sa nemôžeme dočkať!

[Zdroj: internet, Autor: senand www.wearables.sk]

«
Ďalší
Novší príspevok
»
Predošlí
Staršie príspevky

Žiadne komentáre:

Pridať komentár


Top