ads

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5

Style6

Najznámejší výrobca akčných kamier GoPro minulý mesiac prišiel na trh s novinkou, ktorá celkom dramaticky atakovala cenu akčných kamier s rozšírenými funkciami a Wi-Fi pripojením - streamingom.

GoPro Hero+ v rámci rastúcej konkurenice akčných kamier značiek ako TomTom, Garmin a Sony ponúka rozlíšenie 1080p pri 60fps (táto lacnejšia verzia nepodporuje rozlíšenie 4K) a pripojenie Wi-Fi len za cenu 235€.



Znamená to, že nemusíte platiť "nekresťanské" peniaze za profesionálny model, aby ste mohli využívať streamovanie živého prenosu obrazu do mobilných zariadení. Nová dostupnejšia kamera Hero+ je kompatibilná s novou GoPro Apple Watch aplikáciou, ktorú prepojíte využitím bezdrôtovej technológie Bluetooth a môžete smart hodinky využiť ako hľadáčik kamery.



Táto skutočnosť určite postaví GoPro na prvé miesto hlavne pre amatérskych používateľov, ktorí chcú využívať svoju akčnú kameru pri zimných športoch a aktivitách bez zaplatenia šialene vysokej ceny.

Výrobca GoPro taktiež znížil cenu Hero4 Session na 329€. Za ňu dostanete o 40% ľahšiu, o 50% rozmerovo menšiu akčnú kameru, ktorá nakrúca video v rozlíšení 1440K, robí 8MPx fotky a ovláda sa pomocou smartfónu.

[Autor: senand www.wearables.sk]

«
Ďalší
Novší príspevok
»
Predošlí
Staršie príspevky

Žiadne komentáre:

Pridať komentár


Top