ads

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5

Style6

Je niečo, čím sa Misfit líši od ostatných výrobcov wearable zariadení. Tá "malá" odlišnosť pôsobí na ľudí, ktorí sú iní a chcú vyniknúť. Misfit sa už od začiatku s monitorom aktivity Shine snažil pridať nejaký ten módny element k dokonalému technickému dizajnu. A ich najnovší produkt nie je žiadna výnimka.


Nový Misfit Ray predstavený na konferencii CES 2016 v Las Vegas si môžete ľahko pomýliť s módnym doplnkom - náramkom ako s tradičným monitorom aktivity. A vlastne nie je to celé len o dokonalom dizajne, ktorý sa nám tak páči. Je to aj o prístupe samotného výrobcu, ktorý splní to, čo sľúbil. V tomto prípade to bol napríklad sľub o lepšom zapínaní, keďže predchodcovia mali vo zvyku vypadnúť z púzdra resp. klipu.

Poďme sa ale pozrieť, čím všetkým nás Ray prekvapí.

Misfit Ray – Funkcie a špecifikácia

S odlišným a modulárnym dizajnom môžeme nový Misfit Ray pokojne nazvať "unikátnym wearable", tak ako ho predstavuje aj samotný výrobca. Je prakticky univerzálny a môže byť nenápadný alebo naopak výrazný. Je to len na vás ako si ho prispôsobíte. Podobne ako jeho predchodcov aj Misfit Ray si viete prispôsobiť podľa vášho outfitu a nálady. Výrobca nachystal celkom peknú ponuku remienkov, retiazok a príveskov, ku ktorým sa bude dať pripevniť.


Misfit Ray je zároveň prvým monitorom aktivity, ktorý nemá dizajn mince tak ako Misfit Shine, Speedo Shine alebo Flash. Zmena dizajnu je spôsobená alebo presnejšie vyvolaná reakciami zákazníkov, ktorí nechceli nosiť na ruke vedľa klasických hodiniek ešte ďalší doplnok, ktorý hodinky pripomína.

Čo sa týka rozmerov tak Misfit Ray má priemer 12 mm a je dlhý 38 mm. Tvar mince sa zmenil na tvar malého valčeka alebo keď chcete tak tubusu, či rúrky. Je to práve tento dizajn, ktorý z neho robí unikátne wearable zariadenie. Telo je pevné a tak ako u predchodcov vyrobené z leteckého hliníka.


Ak sa pýtate na funkcie tak vedzte, že Misfit Ray ich má zhodné s Misfit Shine 2. Okrem počítania prejdených krokov, spálených kalórií, celkovo prejdenej vzdialenosti, sledovania kvality spánku a tichého budíka (pomocou vibračného motorčeka) dokáže rozpoznávať rôzne aktivity ako beh, chôdza, plávanie,
cyklistika, basketbal, tenis, futbal atď. Nechýbajú ani smart notifikácie - upozornenia na prijatú správu, či hovor a upozornenie pri neaktivite.

Môžete s ním smelo plávať, je vodotesný do 50 metrov.



Ray môžete prepojiť tiež s Misfit Link. To je nová mobilná aplikácia, ktorá vám zmení náramok na jednoduché inteligentné tlačidlo (smart button) a umožní vám ovládať inteligentné zariadenia (IoT - Internet Of Things) vo vašom domove. Napriek tomu, že hmotnosť Misfit Ray je malá obsahuje jednu viacfarebnú LED diódu, ktorá služi na signalizovanie notifikácií. Zdá sa nám to trošku málo, lepších bolo 12 LED svetielok na pôvodnom Shine alebo Flash.


Misfit Ray – Ceny a výdrž batérie

Ako všetky Misfit wearable zariadenia ani Ray netreba periodicky nabíjať. Keď sa batéria minie, jednoducho ju vymeníte a môžete opäť fungovať bez problémov ďalších 6 mesiacov ako predtým. Výmenu zvládnete hravo za pár minút aj sami.

Nový Misfit Ray je dostupný v 2 farbách - Rose Gold (ružové zlato) a Carbon Black (čierna). Aktuálne sa dá už predobjednať priamo na domovskej stránke výrobcu za 100$ so športovým náramkom a za 120$ s koženým náramkom. Výrobca sľubuje uvedenie na trh už túto jar. My sa už tešíme, keď budeme môcť vidieť Ray na živo a samozrejme keď ho aj vyskúšame.


[zdroj: misfit.com, autor:senand www.wearables.sk]

«
Ďalší
Novší príspevok
»
Predošlí
Staršie príspevky

Žiadne komentáre:

Pridať komentár


Top