ads

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5

Style6

Výrobca Garmin nás od začiatku roka neustále zásobuje novinkami. Tentokrát prináša multišportové hodinky Forerunner 735XT, ktoré sa výborne hodia pre všeky druhy aktivity ako plávanie, cyklistika alebo beh. Takže prírastok do rodinky Forerunnerov určite poteší najmä triatlonistov a nadšencov ironmana.

Ako sme už naznačili, hodinky sú cielené pre bežcov, plavcov, cyklistov a sú pokračovaním obľúbeného modelu Forerunner 920XT, ktorý sa stále dobre predáva. Tak ako 920XT aj 735XT ponúka detailnú analýzu behu vrátane VO2 max, kadenciu a predpoveď výkonu (race predictor), rozšírené štatistiky pre plávanie vrátane počítania obrátok v bazéne aj pre otvorenú vodu. Naviac je kompatibilný s produktami Garmin Vector, ktoré sú určené pre cyklistiku (senzory rýchlosti a kadencie).



Výrobca pridal Elevate optický senzor srdcového tepu, ktorý má týmto pádom premieru v rade produktov XT a samozrejme budete môcť pripojiť hrudný snímač (pás) pomocou technológie ANT+ keď vyžadujete vyššiu presnosť merania.

Takisto nový tvar hodiniek sa drží dizajnu, s ktorým Garmin prišiel pre Forerunnery začiatkom roka a najlepšie ho vystihuje vlajková loď Forerunner 630.

Okrem športov ako beh, cyklistika a plávanie, nová 735-ka dokáže vyhodnotitť aj aktivitu ako turistika, lyžovanie, silový tréning, veslovanie a používa už obľúbený aplikačný obchod Connect IQ pre sťahovanie rôznych aplikácií, dátových políčok alebo pozadí hodiniek.



Vyzerá to tak, že Forerunner 735XT sú v súčasnosti najlepšie Garmin multišport hodinky, ale je tam aj pár mínusov. Tým jedným je výdrž batérie, ktorá sa v porovnaní s 920XT znížila. Výrobca udáva výdrž 14 hodín pri štandardnom použití GPS a spustenom optickom meraní srdcového tepu a 24 hodín v UltraTrac móde. V klasickom móde hodiniek má 935-ka vydržať 11 dní. 



Aj keď sú tieto čísla skvelé, staršia 920XT dokázala so spusteným GPS vydržať až 24 hodín a móde UltraTrac až 40 hodín, čo je celkom veľký rozdiel. Takže budete sa musieť rozhodnúť medzi optickým meraním tepu na zápästí a 40 hodín výdrže v UltraTrac móde. Cena oboch modelov sa pohybuje okolo 460,- Eur.

Športové hodinky Garmin Forerunner 735XT by mali byť dostupné už čoskoro aj na SK trhu v priebehu nasledujúcich mesiacov.

[zdroj: garmin.com, autor: senand www.wearables.sk]

«
Ďalší
Novší príspevok
»
Predošlí
Staršie príspevky

Žiadne komentáre:

Pridať komentár


Top