ads

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5

Style6

Polar ako jeden z rešpektovaných lídrov na trhu fitness hodiniek, náramkov a športtesterov predstavuje nové športové smart hodinky Polar M600, ktoré sú postavené na operačnom systéme Android Wear. 

Polar M600 sa teda pokúsi v sebe skĺbiť špičkovú technológiu na sledovanie srdcového tepu priamo na zápästí ruky pomocou patentovanej metódy - využitím 6 svetelných diód a výhody OS Android Wear od Google určeného primárne pre smart hodinky.

Tieto športové hodinky boli navrhnuté a testované pre maximálnu spokojnosť budúcich užívateľov, kedže sú naozaj nabité najnovšími technológiami. Samozrejmoťou je integrované GPS a sledovanie osobnej aktivity 24 hodín, 7 dní v týždni.




Prostredníctom aplikácie pre Android Wear bude k dispozícii osobný tréningový program 
a nepreberné množstvo ďalších aplikácií. Čo sa týka dizanju, tak M600 pôsobí celkom elegantne 
a kvalitne, má pomerne veľký farebný a dotykový displej (1,3"), ktorý je zapúzdrený v remienku podobne ako napríklad pri Fitbit Surge. Na prednej strane si všimnete jedno okrúhle ovládacie tlačidlo pre rýchle a jednoduché ovládanie. Mäkký a pohodlný silikónový remienok bude dostupný v bielej alebo v čiernej farbe a Polar pripravuje aj ďalšiu červenú alternatívu.

Polar M600 bude vodotesný, takže nadšenci vodných športov sa nemusia obávať poškodenia.

Výdrž batérie pri spojení hodiniek s Android telefónom udáva výrobca viac ako 48 hodín, majitelia smartfónov Apple sa budú musieť uspokojiť iba s 24 hodinami, čo je celkom málo.

Samozrejmosťou sú smart notifikácie z kalendára, čítanie a odpovedanie na SMS správy, pripojenie do sociálnych sietí a plný prístup do Google Play aplikačného obchodu, kde sú stovky použiteľných aplikácií. Majitelia budú môcť využívať hlasové ovládanie, prispôsobiť si vzhľad displeja, či synchronizovať hudobný playlist do 4 GB pamäti.




Všetky namerané údaje o osobnej aktivite alebo tréningové dáta budú synchronizované ako inak do mobilnej aplikácie Polar Flow. Novinkou je Polar Running Program umožňujúci vytváranie personalizovaných osobných tréningových programov. Ocenia ho najmä skúsenejší športovci, ktorí sa systematicky pripravujú na závody a aj začiatočníci, ktorí sa chcú postupne zlepšovať.

Nuž zdá sa, že táto novinka osloví nejedného športového nadšenca. Už sa tešíme, kedy si ju budeme môcť osobne vyskúšať a otestovať ako obstojí Android Wear v tomto segmente. Na Slovenskom trhu má byť však dostupný až začiatkom roka 2017.

[autor senand www.wearables.sk]

«
Ďalší
Novší príspevok
»
Predošlí
Staršie príspevky

Žiadne komentáre:

Pridať komentár


Top