ads

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5

Style6

Ani známy výrobca Misfit nezaháľa a po poslednej novinke pre plavcov Misfit Speedo Shine všetkým nadšencom cyklistiky prináša nový monitor aktivity určený práve pre nich.

Ako už sám názov napovedá, toto nové wearable vychádza z lacnejšej verzie Misfit Flash. Čo sa týka funkcií resp. sledovania osobnej aktivity, tak Flash Cyclist zachováva všetky funkcie pôvodného Flashu. Dokáže počítať počet prejdených krokov, celkovo prejdenú vzdialenosť, spálené kalórie a samozrejme kvalitu a dĺžku spánku. Nesmieme však zabudnúť povedať, že aj tento Flash sleduje iné druhy aktivít a to napríklad jógu, plávanie, tenis a ďalšie. Ako prídavok sú funkcie určené pre cyklistov a to konkrétne nový kadenčný senzor.



Kadenčný senzor poskytne informácie o kadencii (pedálovanie - RPM) a rýchlosti. Aby Flash správne nameral všetky hodnoty počas vašej jazdy na bicykli musí byť umiestnený alebo presnejšie pripnutý priamo na vašej topánke pomocou upínacieho klipu.



Všetky namerané údaje nájdete prehľadne zobrazené v novej mobilnej aplikácii Misfit Cyclist, ktorá je dostupná pre mobilné zariadenia s OS iOS a Android. Aby mali bicyklisti kompletné údaje, nechýba tiež údaj o prejdenej vzdialenosti a mapa trasy, ktorú ste prešli (na toto potrebujete smartfón s GPS). Veľkou výhodou je podpora známych mobilných aplikácií, ktoré používajú cyklisti ako sú Strava, MapMyRide, Wahoo alebo iBiker.



Flash Cyclist edition je vodotesný do 30m, čiže môžete s ním smelo plávať a sprchovať sa. Je napájaný tou istou batériou ako Flash, či Shine, ktorá spoľahlivo vydrží pol roka, čo je veľká výhoda. Tak ako pri Flash Link (ďalší Misfit produkt), môžete využiť jeho smart funkcie na ovládanie spúšte fotoaparátu v telefóne, prehrávača hudby, či smart žiarovky.



Novinka je už dostupná v USA za cenu $49.99, čo je cena veľmi priaznivá v porovnaní s ostatnými drahšími senzormi určenými pre cyklistov, ku ktorým musíte zväčša mať aj nejaký ten športtester alebo cyklopočítač. Výrobca Misfit nie je až tak populárny na SK trhu ako ostatné značky, ale my veríme že aj táto novinka zlepší etablovanie jeho produktov u našincov.

Čo si myslíte vy?

[zdroj: misfit.com, autor:senand www.wearables.sk]

«
Ďalší
Novší príspevok
»
Predošlí
Staršie príspevky

Žiadne komentáre:

Pridať komentár


Top