ads

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5

Style6

Nový rok odštartoval Garmin novými kúskami aj na poli wearables. Po výbornom fitness náramku Vívosmart, ktorý je dostupný od novembra minulého roku predstavuje nástupcu populárneho Vívofitu a nové smarthodinky Vívoactive pre aktívny život.

Poďme sa pozrieť, čo nového nám prinesie fitness náramok Vívofit 2.


Dizajn a rozmery


Nástupca rozšíreného fitness náramku Vívofit sa volá jednoducho Vívofit 2. Zaslúži si teda plnehodnotné označenie 2 alebo je to len malý krok do predu? 

Už na prvý pohľad vidieť, že dizajn sa zmenil len kozmeticky, je stále minimalistický a pôsobí trošku umelo. Pribudlo zopár záhybov, nový patent na zapínanie remienka a nový vypuklý tvar dostalo aj ovládacie tlačidlo, ktorým sa prepínajú jednotlivé funkcie. Tak ako jeho predchodca aj Vívofit 2 bude dostupný v dvoch rozmeroch a až v 13 farbách, čo je veľmi pekné číslo a zrejme ho budete vedieť doladiť takmer ku každému outfitu.



Funkcie


Čo sa týka hlavných funkcií, tie zostávajú nezmenené. Vívofit 2 počíta prejdené kroky, celkovo prejdenú vzdialenosť, spálené kalórie, je vodotesný, umožňuje pripojiť snímač srdcového tepu (pomocou technológie ANT+), zobrazuje aktuálny čas a monitoruje kvalitu spánku. Automaticky sa podľa vašich denných výsledkov učí a následne vám navrhne ďalší osobný cieľ. Zachoval sa aj tzv. "activity bar" - čiarový indikátor osobnej aktivity. Ten má teraz naviac hlasový signál, ktorý vás upozorní keď budete dlhšiu dobu neaktívny a bez pohybu.

Novinkami sú tiež automatická synchronizácia údajov, časovač aktivity a podsvietný displej, teda hodnoty aktivity môžete kontrolovať aj v tme.  Vyzerá to tak, že do režimu spánku budete Vívofit 2 prepnúť manuálne, čo nie je pohodlné.

 


Výdrž batérie zostala nezmenená, Vívofit 2 vydrží bez výmeny batérií až jeden rok.
Mobilná aplikácia Garmin Connect je priebežne aktualizovaná a stále prináša malé vylepšenia.

Všetky vymenované nové funkcie a vylepšenia sú naozaj len malé vylepšenia a preto Garmin chválime za to, že cena by mala byť rovnaká ako pri Vívofit.

Na trh má prísť už čoskoro, ohlásený je na koniec februára 2015.

[autor senand www.wearables.sk]

«
Ďalší
Novší príspevok
»
Predošlí
Staršie príspevky

Žiadne komentáre:

Pridať komentár


Top