ads

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5

Style6

Keď počujete slovo Runtastic, určite každého kto má prehľad v problematike napadne obľúbená mobilná fitness aplikácia. Avšak po akvizícii firmou Adidas to vyzerá tak, že Runtastic nezostane len pri mobilných aplikáciach. Nedávno na výstave IFA 2015 Runtastic ohlásil novú sériu fitness hodiniek s názvom Moment, ktoré sa už aktuálne dajú aj zakúpiť priamo na ich domovskom eshope.  

Ponuka je celkom široká, na výber sú rôzne farby a modely, z ktorých si snáď vyberie každý, či už športovec, elegán alebo teenager. Hodinky Moment sa v podstate držia klasického dizajnu tradičných okrúhlych hodiniek avšak vo vnútri ukrývajú fitness funkcie monitora aktivity. 

Dostupné sú štyri modely: Moment Fun, Moment Basic, Moment Elite, and Moment Classic.


Všetky modely majú zhodné funkcie, ktoré zahŕňajú počítanie prejdených krokov, celkovo prejdenú vzdialenosť, čas aktivity, spálené kalórie, sledovanie spánkových cyklov a plnenie osobného cieľa. Taktiež sú vodotesné do 100m, obsahujú pamäť na záznam 7 dní osobnej aktivity a majú aj LED indikátor neaktivity, ktorý vás upozorní keď ste dlhšiu dobu bez pohybu. Osobný progres v dosiahnutí cieľa je indikovaný na malom ciferníku podobne ako u Withings Activité.



Najlepšie na tom je, že sú napájané klasickou batériou a tak ich používateľ nemusí často nabíjať ako iné fitness alebo smart hodinky. Tak ako napríklad Withings Activité sa aj hodinky Moment automaticky nastavia počas synchronizácie s mobilným telefónom, takže čas na nich je vždy presný. Akúkoľvek väčšiu integráciu s mobilným zariadením, teda nejaké smart funkcie tu však nenájdete.



Jednotlivé modely sa odlišujú najmä dizajnom, použitým materiálom a cenou, funkcie majú zhodné. Najlacnejšou je edícia Fun so silikónovým remienkom, ktorá stojí 129€. Cenovo aj dizajnovo je určená hlavne pre mladšie generácie.

Hodinky Basic majú väčší displej - ciferník a cenovo vychádzajú ako Moment Fun.



Typ Elite bol navrhnutý hlavne pre tých, ktorí majú radi športovú eleganciu. Kožený remienok a telo z nehrdzavejúcej ocele dodá hodinkám športovo elegantný look a určite sa za ne nebude hanbiť žiadny manažér. Cena tohto modelu je 199€.

Najklasickejším vzhľadom však vyniká typ Classic ako nám už prezradil aj ich názov. Okraj ciferníka týchto hodiniek je kovový a na výber máte zo strieborného, klasického žltého alebo ružového odtieňu.



Hodinky Moment budete synchronizovať s mobilnou aplikáciou pomocou bezdrôtovej technológie bluetooth a následne si v aplikácii budete môcť pozerať dosiahnutý denný progres a namerané údaje vašej osobnej aktivity počas dňa alebo spánku počas noci.
Mobilná aplikácia Runtastic Me alebo Runtastic je zadarmo dostupná pre všetky tri operačné systémy - iOS, Android aj Windows Phone čo je veľkou výhodou.

Musíme povedať, že tento počin sa nám celkom páči. Runtastic sa chopil príležitosti a s fitness hodinkami Moment je jasným konkurentom Withings Activité. Cena hodiniek je priaznivá, ponuka dizajnov celkom široká a tak veríme, že konzervatívnejší používateľ ktorý nepotrebuje meranie srdcového tepu si vyberie a bude spokojný.

[zdroj: runtastic.com, autor senand www.wearables.sk]

«
Ďalší
Novší príspevok
»
Predošlí
Staršie príspevky

Žiadne komentáre:

Pridať komentár


Top