ads

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5

Style6

Dnes sa v krátkom promo pozrieme na novinku smart hodinky Zeblaze Crystal z dielne čínskeho výrobcu Zeblaze, ktorý vyrába smart hodinky, kamery a príslušenstvo. Že značka resp. výrobca vám nič nehovorí? Máte celkom pravdu pretože je populárny skôr na východnom trhu a v našich končinách zatiaľ veľmi neprerazil, čo sa však môže veľmi ľahko stať v budúcnsoti, viď. príklad výrobcu Xiaomi.



Hodinky Zeblaze Crystal patria medzi wearable zariadenie, ktoré v sebe kombinuje funkcie smart watch (notifikácie zo smartfónu) a fitness hodiniek resp. monitora osobnej aktivity (sledovanie prejdených krokov a spánku).

Poďme sa teda pozrieť trošku bližšie, čo nám Zeblaze Crystal ponúka.

Dizajn

Dizajn hodiniek vás na prvý pohľad upúta prémiovým look-om. Nám pripomína niečo medzi Apple Watch a Asus Vivowatch. Dodávaný remienok je skôr klasický so šírkou 22mm, teda nebude žiadny problém vymeniť ho, keď sa opotrebuje. Telo hodiniek je vyrobené z nehrdzavejúcej ocele. Hodinky sú pomerne tenké so zaoblenými rohmi, takže by mali pohodlne sadnúť na ruku. Dizajn podčiarkuje farebný bi-color displej s rozlíšením 240x240 pixelov, ktorý chráni tvrdené sklíčko.
Keď porovnáme dizajn s inými smart hodinkami v tejto cenovej kategórii, Zeblaze Crystal vyzerajú naozaj dobre.


Funkcie

Ako sme už na začiatku spomínali hodinky majú funkcie fitness náramku - monitora aktivity. Dokážu teda počítať prejdené kroky, celkovo prejdenú vzdialenosť, majú indikátor neaktivity a taktiež v noci sledujú kvalitu vášho spánku. Fitness funkcie podporí snímač srdcového tepu na zápästí, ktorý vám dám okamžitú informáciu o srdcovom tepe. Toto je naozaj prémiová funkcia.





Pomocou hodiniek môžete ovládať fotoaparát a prehrávač hudby na vašom telefóne. Hodinky majú aj vlastný integrovaný prehrávač, teda priamo z hodiniek môžete počúvať obľúbenú hudbu. Správne tušíte, že ak majú hodinky reproduktor bude možné priamo prijať aj prichádzajúci hovor. Samozrejmosťou sú smart notifikácie o prichádzajúcom hovore, sms správe a pripomienky z kalendára alebo správy zo sociálnych sietí.




Ovládanie je riešené dotykovým displejom a vertikálnym swipe pohybom si listujete medzi ponukami.
Spojenie s mobilným telefónom prebieha využitím technológie Bluetooth 4.0.
Zeblaze Crystal dokáže komunikovať s mobilnými zariadeniami Apple iOS aj Android, čo je veľkou výhodou.


Ak vás hodinky zaujali, tak ich nájdete napríklad na gearbest.com, ked si tieto hodinky
môžete zakúpiť za naozaj priaznivú cenu 49€. Viac akcií nájdete na aj na facebook stránke gearbest.com.
Keďže nás smart hodinky Zeblaze Crystal celkom zaujali, radi by sme sa na ne pozreli aj bližšie a preto v budúcnosti sa pokúsime priniesť vám ich recenziu.

[zdroj: gearbest.com, autor: senand www.wearables.sk]

«
Ďalší
Novší príspevok
»
Predošlí
Staršie príspevky

Žiadne komentáre:

Pridať komentár


Top