ads

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5

Style6

Microsoft oficiálne potvrdil správy o novom fitness náramku s jednoduchým označením 2, ktorý prichádza s novým dizajnom, zakriveným displejom a novými funkciami.


Dizajn

Prvé obrázky unikli minulý mesiac a potvrdili zakrivený OLED displej s Gorilla Glass 3 a novým pružným remienkom. Podľa vyjadrenia spoločnosti sa k tomuto kroku odhodlali na základe reakcií od zákazníkov a tiež ich zámerom bolo zjemniť materiál remienka s cieľom väčšieho komfortu.

Pre tých, ktorí čítali náš článok o prvom fitness náramku Microsoft Band vedia, že práve dizajn a komfort nosenia bol kameňom úrazu, s ktorým nebola väčšina zákazníkov spokojná aj napriek množstvu funkcií.

So zakriveným displejom a plastovým remienkom nový kus dizajnovo pripomína nejaký hybrid prvého Band-u a Samsung Gear Fit. Pevne dúfame, že Microsoft vyriešil nespokojné ohlasy od zákazníkov čo sa týka komfortu nosenia, tak či onak je stále ďaleko od konkurencie.


Funkcie

Čo sa týka nových funkcií, náramok Band 2 dostal celkom slušnú porciu.


Medzi novými funkciami sa objavia barometer na meranie nadmorskej výšky (výborné hlavne pre turistov a horolezcov) a meranie VO2 max, ktoré využívajú najmä bežci a športovci ktorí potrebujú mať prehľad o množstve kyslíka v tele počas záťaže. Pre menej znalých platí, že čím viac kyslíka dokážete efektívne využiť vzhľadom na vašu hmotnosť, tým lepšiu máte vytrvalosť. Túto funkciu podporujú tie najdrahšie športtestery pre profesionálnych športovcov.




Zbytok funkcií zostalo nezmenených od prvej generácie a len podčiarkujú to, že Microsoft Band je jedným z najkomplexnejších monitorov aktivity na trhu.

Nezabudlo sa ani na GPS pre presný bežecký a cyklistický tréning, monitor UV žiarenia, podporu hlasovej
asistentky Cortana, ktorá asistuje pri aktivite a smartfón notifikácie priamo na vašom zápästí.
Zachovaná zostala aj kompatibilita s operačnými systémami iOS, Android a samozrejme Windows 10 phone.


Výhodou bude spolupráca so známymi mobilnými aplikáciami ako sú MyFitnessPal, Strava alebo MapMyRun a dokonca nielen s fitness aplikáciami - Subway, Starbucks a Uber. Všetko budete mať dostupné na vašom zápästí.

Ako sme už naznačili, Microsoft Band 2 má byť dostupný už v priebehu októbra za cenu $249, čo by malo
byť okolo 220 Eur. Uvidíme teda, či bude úspešnejší ako predchodca a ak bude príležitosť určite sa neho
pozrieme aj bližšie napríklad v recenzii.

[Zdroj: microsoft.com, cnet.com Autor: senand www.wearables.sk]

«
Ďalší
Novší príspevok
»
Predošlí
Staršie príspevky

Žiadne komentáre:

Pridať komentár


Top