ads

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5

Style6

5.januára na výstave CES 2016 výrobca Garmin predstavil niekoľko noviniek. Popri nových Tactix Bravo a heads up displeja Varia Vision (prinesieme viac informácii o pár dní) oznámil aj príchod nových obľúbených profesionálnych hodiniek Fenix s označením Fenix 3 HR. Ako už HR (heart rate) napovedá, jedná sa o model so zabudovaným senzorom srdcového tepu.



Garmin už v posledných produktoch fitness náramku Vivosmart HR a bežeckých hodinkách Forerunner 235 použil ich vlastnú metódu Elevate Heart Rate technology určenú na meranie srdcového tepu na zápästí pomocou optickej metódy. Bol to teda logický krok a vlastne len otázka času, kedy túto technológiu použije v prémiových modeloch ako sú hodinky Fenix 3. Okrem tohto zásadného vylepšenia ponúka k hodinkám aj nové vymeniteľné koženné a elegantné titánové remienky, ktoré sa budú dať vymeniť aj bez použitia nejakého nástroja. V predaji bude aj balenie, v ktorom nájdete klasický hrudný snímač srdcového tepu HRM-Run, ktorý má stále svoje opodstatnenie najmä pre presnejšie výpočty niektorých špecifických metrík.


Čo sa softwareovej výbavy týka, tak pribudnú nové profily pre golf, veslovanie a taktiež mnoho nových metrík pre beh, ktoré boli predstavené v nových Forerunner 630 - advanced running dynamics (Stride Length, Ground Contact Time Balance, Vertical Ratio, Lactate Threshold, Performance Condition, and Stress Score).

Nová aktualizácia bude dostupná aj pre existujúce Fenix 3, takže sa súčastní majiteľa môžu začať tešiť.
Viac detailov nájdete už zverejnených aj na oficálnej Garmin stránke čo napovedá, že sa Fenix 3 HR čoskoro objavia na pultoch našich špecializovaných predajní. Podľa dostupných informácií by to mohlo byť už v prvom štvrťroku 2016. Čo sa týka ceny tak je jasné, že to nebude lacný špás. Verzia s vymeniteľnými remienkami by sa mala pohybovať okolo 600Eur a titánová verzia až 800Eur.

[zdroj: garmin.com, autor: senand www.wearables.sk]

«
Ďalší
Novší príspevok
»
Predošlí
Staršie príspevky

Žiadne komentáre:

Pridať komentár


Top